PT Online

Pt online är perfekt för dig som vill ha hjälp med träning och kostschema, men inte har tid att passa bokade PT timmar. Du tränar själv den tiden på dygnet som passar bäst för dig.

 

När du bestämt dig för att anlita mig så kommer du få fylla i ett frågeformulär. Vad du har för erfarenhet av tidigare träning, vad du tränat. Eventuella skador, vilket mål du har osv. Sedan kommer jag göra ett träningsschema ut efter dina svar med övningar, antal set och reps.

 

Du kommer få ett kostschema där jag räknar ut ditt kaloribehov efter dina mål. jag kommer ge dig det du behöver veta för att kunna laga din mat, och du kommer få äta av allt (kolhydrater, protein och fett) men i rätt mängd för att uppnå ditt mål. 

Frukost/mellanmål och kvällsmat är specifika rätter, Lunch och middag får du ingredienser med rätt mängd så du kan sätta ihop din egen måltid. 

 

Jag erbjuder även en app till din smartphone så du alltid kan ha med dig ditt träningsschema, där har du bilder/beskrivningar och videoinstruktioner för varje övning. Lättare blir det inte.

 

Vi kommer ha mailkontakt och uppföljning en gång i veckan och ändringar i kost och träning görs vid behov.